Exposició “Fragancia geométrica”

novembre 14, 2018 7:00 pm

Ruiz de Eguino està considerat com un dels grans artistes geomètrics i el seu treball es realitza a través de grans sèries en on es combinen escultura, pintura, gravat … Entre aquestes sèries destaquen la dedicada al “Realisme cosmogònic Màgic”, “la pintura tetradimensional ”

Ha desenvolupat una important tasca com a crític d’art a Ràdio Sant Sebastià amb la Cadena Ser, en el Diari Basc, a la revista Crítica d’Art, en Arteguía.

Com a comissari seva activitat és ingent i, per destacar una, la realitzada amb motiu de l’exposició “La pintura catalana avui”, celebrada al Museu San Telmo de Sant Sebastià o la dedicada a François Morellet i celebrada també al Museu San Telmo.

Del seu treball com a escriptor i divulgador artístic destaquem “Converses amb Alfredo Bikondoa”, editat pel C.A.M. de Sant Sebastià i “Oteiza esteta i mitologizador basc”, escrit amb col·laboració amb altres autors i editat també per l’C.A.M. de Sant Sebastià.

Finalment, destacar la seva tasca com a Assessor Artístic de la Caixa d’Estalvis Municipal de Sant Sebastià i Assessor Artístic de la Fundació Kutxa Caixa